Prijave za AEsthetic Case Report na 13. AMICU

Natječaj je zatvoren s datumom 13. svibnja u 23:59h.

Aesthetic Case Report namijenjen je liječnicima kako bi prikazali najbolje slučajeve iz svakodnevne prakse.

Na ovaj natječaj mogu se prijaviti isključivo doktori medicine i doktori dentalne medicine.

Zainteresiranim kolegama koji pošalju svoje slučajeve s fotografijama prije i poslije, omogućit ćemo predstavljanje na našim društvenim mrežama gdje ćemo objaviti njihove najbolje slučajeve i izvješća.

Povjerenstvo sastavljeno od stručnjaka Hrvatskog društva estetske medicine Hrvatskog liječničkog zbora i Medical Esthetic Instituta, odabrat će najbolje slučajeve i objaviti rezultate natječaja na 13. Aesthetic Medicine International Congress Opatija (AMICO) koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2024. godine u Opatiji.

Najbolji slučajevi ocjenjivat će se u dvije kategorije:

1. Social Media Award

Učesnik s najviše prikupljenih oznaka „sviđa mi se“ na službenoj Instagram stranici Hrvatskog društva estetske medicine (@amicocongress) dobit će besplatnu kotizaciju za prisustvo na 13. AMICO u Opatiji.

2. Expert Award

Najbolji slučaj proglašen od strane stručnog Povjerenstva dobit će besplatnu kotizaciju na “ADVANCED MASTERCLASS“ pod vodstvom jednog od najpoznatijih svjetskih stručnjaka iz područja estetske, koji će se održati 25. svibnja 2024. u Opatiji.

Pravila natječaja su sljedeća:

1. Potrebno je ispuniti obrazac na web stranici Hrvatskog društva estetske medicine (www.hdem.hr)

Navesti podatke o sebi i pacijentu na kojemu je odrađen tretman

Dodati fotografije prije/poslije tretmana

Napisati ključne informacije o tretmanu i korištenim proizvodima

* Obvezna je suglasnost pacijenta za objavu provedenog tretmana na društvenim mrežama.

* Objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama u potpunosti mora biti zajamčena zaštita identiteta (fotografija sa zatamnjenim očima) i osobnih podataka, a svi podaci o pacijentima moraju biti tajni i povjerljivi.

2. Nakon analize od strane Povjerenstva, odabrani slučajevi ulaze u finalni odabir koji će biti objavljen na Instagram stranici Hrvatskog društva za estetsku medicinu (@amicocongress) te na taj način pristupaju Natječaju.

3. Kako bi se skupio što veći broj oznaka „sviđa mi se“ za određeni slučaj, moguće je podijeliti objave na vlastite mrežne stranice.

4. Svaki doktor može prijaviti jedan slučaj.


  Newsletter i obavijesti*


  ProgramRegistracija za HDEMSmještajZnanstveni odborBodovanje
  Aesthetic Case Report
  Prospekt za sponzoreSponzori i izlagači
  Upravni odborInfoEtičko povjerenstvoČlanstvo
  Pravilnik o obaveznoj edukaciji doktoraPravilnik o normativima i standardima za obavljanje zdravstvene djelatnostiPravilnik HDEM-aPristanak na injekcijsku terapiju
  Osvrti na prošle kongreseGalerijaGDPR - Polica privatnostiKontakt
  Prijave na MEI edukacijeEdukacijski centri
  Sekcija za estetsku kirurgijuSekcija za korektivnu dermatologijuSekcija za estetiku osmijehaSekcija za genitalnu kozmetologijuSekcija za transpantaciju kose
  hrCroatian