dr. Duško Maletić

Dr. Duško Maletić, rođen 1955.g., odrastao je u Zagrebu. 1978. godine završio medicinski fakultet u Zagrebu i već 1984. godine sa samo 29 godina položio specijalistički ispit iz kirurgije, a 1988. godine specijalistički ispit i iz urologije.

Član je Upravnog odbora Hrvatskog Društva za Estetsku Medicinu Hrvatskog Liječničkog Zbora.

1993 i 1994.g. educirao se dodatno iz područja estetske kirurgije na prestižnom institutu Ustav Kosmetiky pri Sveučilištu Univerzita Karlova kod Prof. Karela Fahouna u Pragu (Češka), 1995. na Insel Spital kod prof. Teodora Tschopa u Bernu (Švicarska), 1996.kod dr. Jima Fernaua i dr. Dominika Brandya (SAD), 1998.g. kod dr. Williamsa (SAD).

1997. godine sa suprugom, dr. Ines Maletić koja je također liječnica, specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja odlučio se u Daruvaru otvoriti Polikliniku za estetsku kirurgiju – Polikliniku Maletić, a 2016.g. još jednu Polikliniku dr. Maletić u Zagrebu. U radu im se pridružila i kčerka dr. Ana Maletić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

S obzirom na veliko iskustvo i odlične rezultate laserskih estetskih zahvata, dr. Maletić je 2008. godine proglašen edukatorom za LAHA (Laser and health academy), za lasersku lipolizu i liposukciju, laserski tretman prekomjernog znojenja u pazušnim regijama, lasersko zatezanje donje trećine lica, jow line-a i vrata. Liječnici estetske medicine iz cijelog svijeta tako dolaze u Hrvatsku da bi vidjeli kako dr. Maletić radi navedene zahvate, te učili od najboljih.

Dr. Duško Maletić redovito drži predavanja na svjetskim kongresima estetske medicine.

Obitelj Maletić izdala je do sada šest knjiga o estetskoj kirurgiji – zadnja je prevedena i na engleski jezik.

Više nego impresivan je popis dostignuća dr. Maletića. Prvi put u Hrvatskoj 2002. godine napravio je transplantacija masti u područje lica i defekata na tijelu. Iste godine prvi u Hrvatskoj aplicrao je danas sveprisutni botulinum toxin u pazušne regije kao terapiju protiv znojenja. Već sljedeće, 2003. Godine, prvi u Hrvatskoj uvodi specijalne vibrirajuće sonde za vibroliposukciju, a godinu kasnije, također prvi u Hrvatskoj, počinje ugrađivati APTOS niti u lice. Pionir je i u laserskom tretmanu prekomjernog znojenja u pazušnim regijama i laserskoj lipolizi (2008.).

ProgramRegistracija za HDEMSmještajZnanstveni odborBodovanje
Aesthetic Case Report
Prospekt za sponzoreSponzori i izlagači
Upravni odborInfoEtičko povjerenstvoČlanstvo
Pravilnik o obaveznoj edukaciji doktoraPravilnik o normativima i standardima za obavljanje zdravstvene djelatnostiPravilnik HDEM-aPristanak na injekcijsku terapiju
Osvrti na prošle kongreseGalerijaGDPR - Polica privatnostiKontakt
Prijave na MEI edukacijeEdukacijski centri
Sekcija za estetsku kirurgijuSekcija za korektivnu dermatologijuSekcija za estetiku osmijehaSekcija za genitalnu kozmetologijuSekcija za transpantaciju kose
hrCroatian