Marko Kisić, dr. med.

Marko Kisić, dr. med.
Specijalist ginekologije i opstetricije
Subspecijalist humane reprodukcije

Rođen 1980. godine u Zagrebu gdje završava i VII opću gimnaziju, a 1999. godine upisuje Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu koji završava 2006. godine.
Nakon završetka pripravničkog staža, 2007. godine, zapošljava se u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb gdje 2012. godine dovršava specijalizaciju i postaje specijalist iz područja ginekologije i porodništva.

U međuvremenu 2011. godine upisuje poslijediplomski doktorski studij ‘Biomedicina i zdravstvo’ te 2016. godine poslijediplomski specijalistički studij ‘Menadžment u zdravstvu’, oba pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Od ožujka 2016.godine radi kao odjelni liječnik specijalist na Odjelu za bračnu neplodnost Zavoda za humanu reprodukciju Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, a od travnja 2019.godine i kao subspecijalist sa posebnim interesom za minimalno invazivnu endoskopsku, reproduktivnu kirurgiju.
Od 2014.godine do pretkraj 2020. godine paralelno radi i privatno u Poliklinici “Sinteza”.

Usavršavao se u više svjetskih centara u SAD-u ( St.Luke’s – Roosevelt Hospital Centre, University Hospital of Columbia University, New York te Mount Sinai School of Medicine, New York, 2009. godine ) i Velikoj Britaniji ( Betsi Cadwaladr University Health Board, Wrexham, 2015. godine ).

Završio niz poslijediplomskih tečajeva 1.kategorije sa međunarodnim sudjelovanjem iz područja ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji, 3D/4D ultrazvuka, kao i područja ginekološke kirurgije i endoskopije te hitnih stanja u ginekologiji i opstetriciji.

Jedan od pionira estetske ginekologije u Hrvatskoj i KOL za Skin Tech Pharma Group iz Španjolske ( nekirurške i kirurške korekcije intimnog područja žene ).

Sudjelovao na većini hrvatskih, kao i nekim inozemnim kongresima iz područja ginekologije i opstetricije te humane reprodukcije od 2008. godine nadalje, na nekima i kao pozvani predavač. 2014. godine sudjelovao na svjetskom kongresu ‘ Kontroverze u opstetriciji, ginekologiji i infertilitetu (COGI)’ u Parizu, Francuska.

Kao predavač i nastavnik iz predmeta “Ginekologija” radio 2011./2012. godine u Školi za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb.

Autor i koautor više znanstvenih radova objavljenih u eminentnim znanstvenim časopisima.

Član Hrvatskog društva za ginekološku endokrinologiju i humanu reprodukciju HLZ-a, Hrvatskog društva za menopauzu HLZ te Hrvatske udruge bolničkih
liječnika.

Idejni začetnik, urednik i voditelj zdravstveno-edukativnog projekta “Ordinacija” u sklopu emisije “Kod nas doma” na HTV1 (sezona 2018./2019.).

Tečno govori engleski jezik, a aktivno se služi i njemačkim jezikom.

Poluprofesionalno se u mladosti bavio tenisom, natjecateljski plivanjem, a sada rekreativno tenisom, trčanjem, jedrenjem, skijanjem, košarkom.

ProgramRegistracija za HDEMSmještajZnanstveni odborBodovanje
Aesthetic Case Report
Prospekt za sponzoreSponzori i izlagači
Upravni odborInfoEtičko povjerenstvoČlanstvo
Pravilnik o obaveznoj edukaciji doktoraPravilnik o normativima i standardima za obavljanje zdravstvene djelatnostiPravilnik HDEM-aPristanak na injekcijsku terapiju
Osvrti na prošle kongreseGalerijaGDPR - Polica privatnostiKontakt
Prijave na MEI edukacijeEdukacijski centri
Sekcija za estetsku kirurgijuSekcija za korektivnu dermatologijuSekcija za estetiku osmijehaSekcija za genitalnu kozmetologijuSekcija za transpantaciju kose
hrCroatian