Nevia Delalle, dr. med.

Nevia Delalle, dr. med. je rođena u Splitu. Nakon osnovne i srednje medicinske škole upisuje Medicinski fakultet u Splitu, Sveučilište Zagreb. Istovremeno radi kao glazbeni urednik i voditelj na brojnim radio postajama u Splitu. Nakon treće godine, nastavlja studij na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, gdje i završava.

Tijekom staza za DZ Centar, najveći dio slobodnog vremena provodi na Klinici za dermatologiju i venerologiju KB Sestre Milosrdnice te na Klinici za kirurgiju gdje stječe osnovna praktična znanja i razvija veliki interes za navedena područja.

Završava poslijediplomski studij iz medicine ronjenja na Institutu pomorske medicine HRM u Splitu.

Stjecanjem licence za samostalan rad, zapošljava se u Poliklinici Nemetova, a odmah nakon nekoliko mjeseci započinje specijalizaciju iz dermatologije i venerologije u KB Sestre Milosrdnice, Zagreb u trajanju od 4 godine, s posebnim interesom prema dermatološkoj kozmetologiji te dermatoonkologiji i dermatokirurgiji.

Završava i poslijediplomski znanstveni studij iz područja biomedicine pri PMF-u.

Nakon završenog stručnog poslijediplomskog studija i položenog specijalističkog ispita, upisuje Internacionalnu specijalizaciju iz anti-aging medicine u trajanju od dvije godine i istovremeno osniva laserski centar u Poliklinici Nemetova.

Nakon dvogodišnje edukacije u najeminentnijim anti-ageing klinikama i institutima u Parizu, Barceloni, Bruxellesu, Pragu, Cannesu, Monacu, te iskustvu stečenom iz područja estetske dermatologije i kirurgije, započinje samostalni rad u Poliklinici Dermalife, gdje radi i danas.

Dugogodišnji je licencirani edukator iz područja aplikacije hijaluronskih filera, te je predavač na brojnim radionicama i znanstvenim skupovima.

Članica je Upravnog odbora Hrvatskog Društva za Estetsku Medicinu Hrvatskog Liječničkog Zbora (www.hdel.hr)

Dugogodišnji je kolumnist na portalu Ordinacija.hr

Slobodno vrijeme provodi pod morem.

hrCroatian