Prospekt za sponzore

Postani sponzor

Za vrijeme trajanja Aesthetic Medicine International Congress Opatija (AMICO) organizirat će se izložbeni prostor u vrhunskim uvjetima svim zainteresiranim proizvođačima opreme, uređaja i proizvoda te ostalih tvrtki vezanih uz estetsku medicinu.

Više informacija o načinu sudjelovanja na AMICO-u saznajte u “AMICO Prospektu za sponzore” kojeg možete zatražiti putem emaila ili pritiskom na gumb ispod: ana@aqventi.com
MAILOM DO PROSPEKTA

UKLJUČI SE U AMICO!

AMICO je najstariji i jedan od najznačajnijih znanstvenih međunarodnih kongresa estetske medicine u Hrvatskoj i regiji.

Tradicionalno se održava na najvišem produkcijskom i organizacijskom nivou i najbolji je primjer produktivne suradnje između vrhunskih estetskih stručnjaka i znanstvenika te popratne industrije.

Osim znanstvenog programa AMICO nudi jedinstvenu marketinšku priliku sponzorima i izlagačima za prezentaciju proizvoda i usluga, jačanje postojećih i stvaranje novih poslovnih odnosa s potencijalnim klijentima.

Program AMICO koncipiran je na način da izlagačima omogućuje dovoljno vremena i mogućnosti za interakciju sa sudionicima kojih je svake godine sve više.

Budite prisutni na AMICO – najznačajnijem mjestu za uvođenje novih trendova u estetskoj medicini u Hrvatskoj i regiji gdje bi upravo vaš proizvod ili usluga mogli bi pobuditi veliki interes!

OSTVARI MAKSIMALNU PROMOCIJU

AMICO Vam omogućuje da na jednom mjestu kontaktirate i upoznate veliki broj zainteresiranih doktora koji se bave estetskom medicinom te traže inovativne tretmane, medicinske uređaje, preparate i nove načine liječenja svojih pacijenta.

U suradnji sa Organizacijskim odborom AMICO odaberite sponzorski ili izlagački paket koji najbolje odgovara Vašem budžetu.

Iskoristite pogodnosti sponzorskih opcija i kongresnih prostora koji omogućavaju workshopove, demonstracije Vaših proizvoda i individualne interakcije sa sudionicima.

Također, postoji mogućnosti sudjelovanja na društvenom dijelu AMICO na kojemu se dodatno ostvaruje kontakt među zainteresiranim poslovnim partnerima.

Za sve dogovore o sudjelovanju na izložbi i oglašavanju u Kongresnom programu, molimo kontaktirati Kongresnu agenciju: AQVENTI (info@aqventi.com) s kojima ćete raspraviti o promotivnim mogućnostima i odabrati za Vas optimalni sponzorski paket koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

ProgramRegistracija za HDEMSmještajZnanstveni odborBodovanje
Aesthetic Case Report
Prospekt za sponzoreSponzori i izlagači
Upravni odborInfoEtičko povjerenstvoČlanstvo
Pravilnik o obaveznoj edukaciji doktoraPravilnik o normativima i standardima za obavljanje zdravstvene djelatnostiPravilnik HDEM-aPristanak na injekcijsku terapiju
Osvrti na prošle kongreseGalerijaGDPR - Polica privatnostiKontakt
Prijave na MEI edukacijeEdukacijski centri
Sekcija za estetsku kirurgijuSekcija za korektivnu dermatologijuSekcija za estetiku osmijehaSekcija za genitalnu kozmetologijuSekcija za transpantaciju kose
hrCroatian