Sekcija za transplantaciju kose

Sekcija za transplataciju kose Hrvatskog društva za estetsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora, osnovana je s ciljem provođenja edukativnih programa u području transplatacije kose. Kao logičnoj poveznici sa estetskom medicinom u širem smislu, transplantacija kose postaje sve interesantnija stručnjacima, ali i pacijentima širom svijeta.

Nastankom ovog specifičnog ogranka estetske medicine, Sekcija nastoji pružiti adekvatnu edukaciju i izobrazbu zainteresiranih kolega specijalista u području ove brzorastuće grane estetske medicine. Cilj je podizanje nivoa znanja toga specifičnog segmenta medicine kod zainteresiranih specijalista koji sve više u svojim praksama objedinjavaju medicinske postupke.

Sekcija nastoji organizirati stručne skupove i edukativne radionice, a bavi se i ostvarivanjem suradnji sa srodnim organizacijama te promocijom centara izvrsnosti u Republici Hrvatskoj i svijetu.

PREDSJEDNICA SEKCIJE ZA TRANSPLANTACIJU KOSE HRVATSKOG DRUŠTVA ZA ESTETSKU MEDICINU

dr. sc. Ana Maletić
spec. estetske plastične i rekonstruktivne kirurgije

GLAVNI TAJNIK

primarijus Siniša Glumičić
spec. maksilofacijalne kirurgije

RIZNIČAR

dr. Duško Maletić
spec. kirurgije i urologije

UPRAVNI ODBOR

dr. Držislav Markovina
spec. otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata

dr. Rebeka Held
spec. plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije

ProgramRegistracija za HDEMSmještajZnanstveni odborBodovanje
Aesthetic Case Report
Prospekt za sponzoreSponzori i izlagači
Upravni odborInfoEtičko povjerenstvoČlanstvo
Pravilnik o obaveznoj edukaciji doktoraPravilnik o normativima i standardima za obavljanje zdravstvene djelatnostiPravilnik HDEM-aPristanak na injekcijsku terapiju
Osvrti na prošle kongreseGalerijaGDPR - Polica privatnostiKontakt
Prijave na MEI edukacijeEdukacijski centri
Sekcija za estetsku kirurgijuSekcija za korektivnu dermatologijuSekcija za estetiku osmijehaSekcija za genitalnu kozmetologijuSekcija za transpantaciju kose
hrCroatian